Katsudon Tofu (tofu) 29,-
Katsudon Kurczak (chicken) 32,-
Katsudon Wieprzowina (pork) 34,-
Japoński panierowany kotlet w otoczeniu ściętych jajek i cebuli serwowany z ryżem i sałatką z warzyw sezonowych
Japanese breaded cutlet surrounded by eggs and onions, served with rice and seasonal vegetables
Udon Kurczak (karage chicken) 35,-
Udon Wieprzowina Shoga (shoga pork) 37,-
Udon Krewetki (shrimp) 42,-
Makaron udon z dodatkiem warzyw oraz edemame
Udon noodles with vegetables and edamame
Wieprzowina Shogayaki (shogayaki pork) 39,-
Smażona marynowana wieprzowina z imbirem po japońsku serwowana z ryżem i sałatką z warzyw sezonowych
Fried marinated pork with ginger in Japanese style, served with rice and seasonal vegetables
Łosoś Teriyaki (salomon teriyaki) 49,-
Delikatny łosoś smażony w sosie teryiaki serwowany z ryżem i sałatką z warzyw sezonowych
A delicate salmon fried in teryiaki sauce, served with rice and seasonal vegetables
Kurczak Teriyaki (chicken teriyaki) 37,-
Delikatny kurczak smażony w sosie teryiaki serwowany z ryżem i warzyw sezonowych
A delicate chicken fried in teryiaki sauce, served with rice and seasonal vegetables
Gyoza (5 szt./pcs) 27,-
Smażone pierożki z kurczakiem lub vege
Fried dumplings with chicken or vege
Ebi potato (5 szt./pcs) 35,-
Krewetki w julienne ziemniaczanym
Shrimps in potato noodles
Miso 16,-
Łagodna zupa z pasty sojowej z glonami wakame i tofu
Mild japanese soup made of soy bean paste served with wakame seaweed and tofu
Osuimono 22,-
Delikatny japoński bulion rybny z kawałkami ryb oraz warzywami
Mild japanese fish boulion with pieces of fishes and vegetables